Найщиріші слова побажань Почесному громадянину міста

найщиріші слова побажань почесному громадянину міста. Зображення 1
Сьогодні свій 93-й день народження зустрічає Андрій Іванович Череп. Людину, яка все своє життя віддала Покрову, привітав міський голова Олександр Шаповал.
З квітами, подарунками й теплими словами завітав мер до Андрія Івановича, людини, яку по праву називають легендою, постаттю в історії Покрова.
Його доля стала частиною великої історії міста й краю - Почесний громадянин міста, ветеран війни, засновник спортивного руху, він народився у далекому 1925 році у родині хліборобів Шолохового. 17 річним юнаком пізнав, що таке війна. Володар орденів Слави, Вітчизняної Війни I ступеня, "За мужність", 15 медалей, пройшов останніми кровопролитними дорогами Другої світової. Розвідник 81-ї гвардійської стрілецької дивізії, 233-го гвардійського стрілецького полку, 3-го стрілецького батальйону, Андрій Іванович брав безпосередню участь у боях за звільнення Угорщини та Чехословаччини, Ясно-Кишинівській, Дебреценській, Будапештській, Братиславській, Празькій операціях, історичній зустрічі з американо-англійськими військами. Їх залишилося лише двоє з 18 розвідників взводу, яким належало жити.найщиріші слова побажань почесному громадянину міста. Зображення 2
Він повернувся додому з війни після поранень і контузій лише у березні 1950-го. З усіх доріг учорашній розвідник обрав найгуманнішу – вчителя, інструктора фізичної культури. З поколінням дітей, які знали, що таке голод, страх, війна, починав писати історію фізкультурного руху міста. Андрій Череп був на передньому рубежі справи, якій віддавався до останку – згуртовував молодь, ініційовував перші кроси, естафети й спартакіади. Він стояв у витоків спортивного руху, створення розгалуженої інфраструктури, розвитку фізкультури й спорту великих досягнень. Спортивні осередки міста стали кузнею збірних з восьми провідних видів, за блиском спортивних медалей стояв Андрій Іванович Череп – вчитель і наставник.найщиріші слова побажань почесному громадянину міста. Зображення 3
Він знав кожного спортсмена особисто, писав неперевершені спортивні огляди, які увійшли в книги. І сьогодні слідкує за успіхами нової плеяди, радіючи перемогам покровчан. Відмінник фізичної культури й спорту, залишається на вістрі подій.
У день свого народження Андрій Іванович теж говорив про вихованців, які продовжують його справу і, звичайно ж, про рідне місто, яке змінюється на краще.
Йому пророчили майбутнє військового, журналіста, а він обрав іншу стезю і ніколи не пожалкував про це.
- Напевно, немає людини в місті, хто б не знав Вас, Андріє Івановичу, - підкреслив Олександр Шаповал, - Ви для всіх нас є прикладом. Ваше ставлення до людей, до рідного міста, своєї справи викликає повагу і пошану. Бажаємо Вам щастя, здоров’я і довгих років життя!
Прес-служба міського голови.

найщиріші слова побажань почесному громадянину міста. Зображення 4

найщиріші слова побажань почесному громадянину міста. Зображення 5