Навчаємося — дистанційно

 

Карантин — період, коли треба берегтися та дотримуватись профілактичних вимог. Чому немає обмежень, так це навчанню та самоосвіті.

Саме цим керуються мистецькі заклади, де не припинено творчий процес , його переведено у новий формат. Сучасні технічні засоби дозволяють обирати найоптимальніший за зручністю варіант. За словами начальника відділу культури Тетяни Сударєвої, викладачі Школи мистецтв та Дитячої музичної школи проводять онлайн-уроки, використовують будь-яку можливість, аби карантин не порушив творчих планів. Наші юні дарування не витрачають часу дарма, співають у відеочатах, передають голосові повідомлення з історії мистецтв, надсилають роботи електронною поштою і навіть записують виступи для всеукраїнських та міжнародних конкурсів, що теж на час пандемії перейшли в онлайн-формат.

Як запевняють викладачі, діти спокійно сприйняли корективи, внесені пандемією, навіть старанніше стали виконувати завдання. Нова форма уроків викликає у них зацікавленість, навчальний процес не зупиняється і обов'язково принесе позитивні результати.

Прес-служба міського голови.