Наші спортсмени підкорюють п'єдестали

Минулі вихідні збагатили досягнення вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка. Вдалими вони стали для відділення таїландського боксу, спортивної акробатики та волейболу.

З 21 по 24 березня в Умані проходив Зональний Чемпіонат України з боксу серед юнаків 2005 — 2006 р.н., присвячений пам'яті героїв АТО. Серед майже сотні учасників з Черкаської, Кропивницької та Дніпропетровської областей був і вихованець відділення таїландського боксу Нікіта Захарченко (тренер Ігор Мациборко). Спортсмен неодноразово випробовував свої сили у спорідненому виді спорту, удача посміхнулася йому і на цей раз. Нікіта впевнено провів бої та посів почесне ІІ місце.

Як фіналіст зонального змагання він увійде до збірної команди області і в травні буде брати участь у Чемпіонаті Україні.

Також вихованці Ігоря Мациборка та Олега Мовчана відзначилися у відкритому Чемпіонаті Запорозької області.

Шість перших місць завоювали Сергій Нанкевич, Олександр Суховільський, Сергій Сємак, Влад Куліш, Анатолій Марінеско, Нікіта Пастельняк. У активі нашої команди два других місця від Єгора Балихіна та Дениса Глущенка та два третіх, які здобули Олександр Шаповал і Денис Асай.

За високоточні яскраві бої Олександра Суховільського суддівська колегія відзначила кубком у номінації “Кращий боєць турніру”.

Тим часом наші спортивні акробати долучилися до Всеукраїнського турніру “Весняна зірка”, що проходив у Кривому Розі. Триста хлопців та дівчат з регіонів області та України змагалися за перемогу.

Із 33 спортсменів, заявлених у складі нашої команди, 27 повернулися з медалями різних ґатунків.

Тренери спортивних акробатів Ольга Образцова, Наталія Токмань та Тетяна Венгер залишилися задоволені виступами своїх вихованців та відзначили високий рівень проведення турніру.

Ареною спортивного життя на минулих вихідних став і сам Покров. 23 березня на базі ДЮСШ ім. Дідіка відбулися ігри зональної першості області з волейболу серед дівчат 2003-2004 р.н.

у відбірковій групі змагалися спортсменки дитячо-юнацьких спортивних шкіл Покрова, Криворізького, Широківського та Нікопольського районів.

Наші волейболістки (Тренер Лілія Мурашова) посіли ІІІ місце.

Прес-служба міського голови.