НАШІ ГАЗОВИКИ КРАЩІ СЕРЕД БРИГАД АВАРІЙНО-ДИСПЕТЧЕРСЬКИХ СЛУЖБ ПАТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ»

наші газовики кращі серед бригад аварійно-диспетчерських служб пат «дніпропетровськгаз». Зображення 1
Це не перша перемога міської дільниці, яка впевнено утримує пальму професійного лідерства. Минулого року Покров показав найвищий рівень підготовки, не послабив позицій і 2016-го.


Традиційно восени ПАТ «Дніпропетровськгаз» проводить огляд-конкурс бригад АДС, ставлячи за мету підвищити фаховість аварійно-диспетчерських служб з локалізації й ліквідації можливих аварійних ситуацій на системах газопостачання. Професійний конкурс тривав у два етапи. Усього 47 команд у складі бригад ПАТ «Дніпрогаз», «Криворіжгаз», «Запоріжгаз» виборювали право бути першими, серед них і нашої дільниці у складі старшого майстра Юрія Бондаря, майстра Андрія Степанькова, диспетчера Ніни Чабаненко, водія-слюсаря Олександра Базилевича, слюсарів Бориса Михайлевича та Андрія Печенюка.

До фіналу увійшли найсильніші, хто змагався за лідерство на учбово-тренувальному полігоні Марганецької дільниці. Спеціалісти мали показати якісне виконання робіт з усунення витоку газу на газопроводі: визначення траси приладами, виявлення витоків на газопроводі, налагодження устаткування газорегуляторного пункту, надання першої медичної допомоги. Також оцінювалися вміння користуватися засобами індивідуального захисту, дії диспетчера. Окрему увагу було приділено перевірці технічного стану автомобіля АДС і його оснащення матеріально-технічними засобами, приладами та інструментами. За усіма цими критеріями заслужену перемогу отримала бригада Орджонікідзевської дільниці Нікопольського управління ПАТ «Дніпропетровськгаз». За словами начальника дільниці Зінаїди Кряжевських, змагання вкотре підтвердили високий рівень фаховості спеціалістів і справжній командний дух.
Прес-служба міського голови.

наші газовики кращі серед бригад аварійно-диспетчерських служб пат «дніпропетровськгаз». Зображення 2