Місто розпочало робочий тиждень

місто розпочало робочий тиждень. Зображення 1
На сьогоднішній оперативній нараді при міському голові були підведені підсумки попередньої діяльності й визначено подальші завдання.
Комунальники працюють над виконанням поставлених задач – у робочому ритмі. Основний акцент робився на заходах з підготовки до зими, виконанні заявок громадян.

Відбулися кадрові зміни, виконуючим обов’язки начальника міськводоканалу призначено Олександра Вікторовича Забулу.
У штатному режимі працювали об'єкти соціальної сфери, без надзвичайних пригод вогнеборці. Поліція затримала грабіжника на рахунку якого не одна квартирна крадіжка.
Мовою цифр
За минулий тиждень у місті народилося шість немовлят, вже 80% дітей до року щеплено вакциною БЦЖ. Близько 300 містян проходило лікування у центральній міській лікарні, 2642 відвідало поліклініку центру первинної медико-санітарної допомоги. 7764 домогосподарств отримують субсидії. Комунальниками виконано понад 200 заявок городян.
За «Безпечне місто»
У місті ведуться роботи зі встановлення камер відеоспостереження у рамках програми «Безпечне місто». Їх буде об’єднано у єдину систему вулицею Центральною від Середи до Соборної, бульваром Шевченка. Відеоінформація, що надходитиме з усіх камер, транслюватиметься в онлайн-режимі на офіційному сайті міста. Впровадження програми «Безпечне місто» дозволить скласти повну картину подій, що необхідно для запобігання та оперативної реакції на позаштатні ситуації. Сприятиме взаємодії служб, підвищуючи безпеку міського середовища.
Прес-служба міського голови.