Наші дзюдоїсти не здають позицій

наші дзюдоїсти не здають позицій. Зображення 1
Вихованці Сергія Сінілова продовжують укріплювати славу своєї школи, рідного міста і навіть країни. Юні спортсмени впевнено виходять на татамі, дивуючи високим рівнем підготовки.


Квітень триває для дзюдоїстів під знаком перемог. Так Артем Бубир представляв школу у Чехії, на престижних змаганнях Кубку Європи серед кадетів до 18 років. Для спортсмена, який вже має досвід міжнародних змагань, турнір такого рівня став дебютом. Як зазначили у школі, поїздка стала можливою завдяки допомозі народного депутата України Андрія Шипка. У ваговій категорії Артема - 55 кг., на татамі вийшли 62 досвідчених дзюдоїсти, з яких Покроввець – наймолодший, тож боротьба була серйозною. Та це не зломило бійцівського характеру Артема, який провів три поєдинки, з яких два – переможних. На жаль, йому не вдалося піднятися на сходинку європейського п’єдесталу, але за словами тренера, Сергія Сінілова, дебют для Артема видався вдалим.
Переможним став для команди дзюдоїстів і Всеукраїнський турнір «Кубок мера м. Херсона». Вихованці Сергія Сінілова склали серйозну конкуренцію своїм супротивникам з Дніпропетровська, Одеси, Миколаєва, Києва, Запоріжжя. Спортсмени показали високий рівень ведення бою, впевнено почувалися на татамі. Як результат, друге переможне місце виборов Олександр Шаповал, бронзовими призерами стали Єгор Ткачьов, Сергій Самков, Микита Боднарський, Владислав Гончаровський, Вадим Жуков.
Сьогодні команда готується до наступних турнірів, за словами директора, Ірини Бакієвої, беруть більш високі спортивні зобов’язання, які неодмінно справдяться.
Прес-служба міського голови.

наші дзюдоїсти не здають позицій. Зображення 2