Наша робота - бути поряд!

Територіальний центр - установа, яка на практиці допомагає знедоленим і самотнім, забезпечує належний рівень соціального обслуговування, виявляє щодня турботу про людей, які потребують допомоги та підтримки. Адже надання якісних соціальних послуг, які відповідають потребам конкретної людини - головне завдання наших працівників.

З початку року територіальним центром обслуговується 265 підопічних, яким надано 4456 соціальних послуг. З метою корекції індивідуальних потреб здійснено 20 обстежень матеріально-побутових умов.
Піклуючись про соціальний захист в зимовий період громадян похилого віку, інвалідів, які мешкають вдома і є одинокими, інших вразливих верств населення роботу територіального центру переведено в надзвичайний режим цілодобового функціонування.
Соціальними робітниками створено необхідний запас їжі, води, медикаментів для підопічних відділення соціальної допомоги вдома та спільно з співробітниками Покроввського міського відділу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області та поліції провели навчання правилам пожежної безпеки в побуті.
Фото 1. Навчання підопічних правилам пожежної безпеки в побуті.
Особливу увагу працівники територіального центру приділяють створенню комфортних умов для організації роботи з підопічним відділення денного перебування. І саме тому, з творчим натхненням, зробили косметичний ремонт та осучаснили дизайн кабінету профілактично-оздоровчої роботи.