"Наближаємо Перемогу"

 

Конкурс з початкового технічного моделювання із такою назвою стартував на початку травня. До участі у ньому було запрошено учнів молодшого шкільного віку Дніпропетровщини. Долучились до відкритих творчих онлайн-перегонів і юні покровчани, маленькі винахідники Будинку творчості дітей та юнацтва.

Тематичну складову конкурсу визначило непросте сьогодення. Дітям запропонували виготовити авіамоделі літака “Винищувач”, а у прагненні до скорішого мирного життя - створення автомоделі “Шкільний автобус”.

Юні конструктори, вихованці керівників гуртків БТДЮ Ірини Бовкун та Віктора Кондратюка,  проектували власні моделі та втілювали у життя свої задуми. Їх старання не були марними - самі отримали велике задоволення від процесу творчості та ще й отримали призові місця!

За створені роботи у номінації "Виготовлення автомоделі за розгорткою “Шкільний автобус” ІІ місце отримала Уляна Квітницька, а ІІІ місце - Ірина Захарченко.

У номінації “Виготовлення авіамоделі в техніці оригамі “Винищувач” ІІ місце посів Андрій Подольчак , ІІІ місце - Денис Ковальчук .

Прес-служба міського голови.