На сесії міської ради

17 грудня відбулося І пленарне засідання 52 сесії Покровської міської ради. Основним стало питанням “Про бюджет Покровської міської об'єднаної територіальної громади на 2020 рік”.

З проектом кошторису на наступний рік ознайомила начальник фінансового управління Тетяна Міщенко, проаналізувавши прогноз дохідної частини бюджету та видатки по галузям бюджетної сфери.

Рішенням сесії депутати затвердили доходи на 2020 рік у сумі 353 753 тис. грн., у тому числі доходи загального фонду міського бюджету - 343 859 тис. грн. та доходи спеціального фонду міського бюджету — 9 896 тис. грн.

Видатки міського бюджету визначено у сумі 350 678 тис. грн, у тому числі видатки загального фонду міського бюджету 303 192 тис. грн. та видатки спеціального фонду міського бюджету — 47 485 тис. грн.

“У різному” депутати розглянули тринадцять питань.

Зокрема було ухвалено Програму “Будівництво, відновлення та модернізація ліній зовнішнього освітлення у межах територіальної громади міста Покров.

Вона передбачає модернізацію обладнання та впровадження енергозберігаючих технологій, економію енеогоресурсів на лініях зовнішнього освітлення.

Також депутати прийняли рішення про грантове фінансування від Норвезько-Української ініціативи енергоефективності (фонд NUEE) Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту “Підвищення енергоефективності м. Покров”. Приводом до цього стало схвалення заявки від Покрова на отримання гранту.

Внесено зміни до міської Програми “Здоров'я покровчан на 2019 — 2023 роки”. Перелік завдань доповнено пунктом про забезпеченням якості лікування хворих з термінальною нирковою недостатністю.

Надано згоду на прийняття до комунальної власності Покровської міської ради шкільного автобуса для здійснення перевезення учнів та педагогічних працівників Шолохівської загальноосвітньої школи.

Затверджено план роботи міської ради 7 скликання на перше півріччя 2020 року.

Наступне пленарне засідання 52 сесії має відбутися24 грудня.

Прес-служба міського голови.