На щастя й на долю

на щастя й на долю. Зображення 1
Перший день жовтня прийшов до Покрова не лише зі святом вдячності та пошани - Днем ветерана, а й черговою датою народження селища Олександрівка.
Ці дві події не випадково співпали у часі, саме з робітничого поселення Олександрівка розпочинався Покров, котрому цьогоріч виповнюється 60-т, тут зберігають пам’ять про роки, що вже є історією. На цьому наголошував міський голова Олександр Шаповал, поздоровляючи зі святом земляків, представників славних трудових династій, які оберігають минуле свого селища й рідного міста, передаючи наступним поколінням.

Центром духовного життя Олександрівки незмінно залишається школа, колектив якої вітав міський голова, вручаючи акустичну активну систему. Особливі слова адресував людям, які власним прикладом довели, що чужих дітей не буває, відзначивши прийомні сім’ї. Про те, що Олександрівка то велика родина, говорила і помічник народного депутата України Андрія Шипка депутат облради Марина Петросянц, нагороджуючи Подякою від нардепа квартальну Галину Білу, чий ювілей прийшовся на головний день селища. На довге щасливе життя благословляв велику Олександрівську родину благочинний Нікопольського району та м.Покров протоієрей Владимир. Свої вітання адресувала депутат міськради Наталія Дяченко.
У свою чергу жителі селища вкотре продемонстрували, що Олександрівка живе усталеними традиціями. Подвір’я школи було перетворено на яскравий демонстраційний майданчик талантів. Презентували багатство врожаю, що дивував розмаїттям фарб, сортів та вправністю майстринь. Олександрівські господині виставили на ярмарок витвори рукоділля та кулінарії. Свої роботи показали і педагоги, запропонувавши небаченої краси солодощі. Директор закладу Наталія Троценко, говорячи про досягнення та життя школи, зазначала і про довгоочікувані зміни, цього року за підтримки міської влади відремонтовано покрівлю осередку, вирішено питання пішохідної безпеки, укомплектовано комп’ютерний клас. Що школа у центрі уваги доводили й мешканці, з гордістю розповідаючи про один з найстаріших освітніх закладів міста та радіючи за дітей, які дарували свої виступи.
Справжнім подарунком для них став майстер-клас художниць центру народної творчості «Дивокрай», організований за підтримки народного депутата України Андрія Шипка, аби створити неповторний мистецький настрій. З під пензля майстринь на обличчях малечі розквітала Петриківка, розфарбовуючи свято у національні кольори. Вони яскравіли і на юних артистах, які дарували свої неперевершені виступи. Силами відділу культури міськвиконкому, Школи мистецтв та творчих колективів міста для жителів Олександрівки було підготовлено святкову концертну програму під час якої оспівували благословенну землю і людей, відданих їй до останку.
Прес-служба міського голови.

на щастя й на долю. Зображення 2 на щастя й на долю. Зображення 3

на щастя й на долю. Зображення 4 на щастя й на долю. Зображення 5

на щастя й на долю. Зображення 6 на щастя й на долю. Зображення 7

на щастя й на долю. Зображення 8 на щастя й на долю. Зображення 9