На призи легендарної чемпіонки

на призи легендарної чемпіонки. Зображення 1
Наприкінці квітня у місті відбулися традиційні обласні змагання з легкої атлетики на призи олімпійської чемпіонки, заслуженного майстра спорту, нашої землячки – Людмили Гуревич.


Змагання мають давню славну історію. Започатковані понад 30 років тому, вони десятки років збирають кращих спортсменів. Покоління 80-х навіть пам’ятає той час, коли Людмила Гуревич вітала учасників змагань, співпереживаючи за юних спортсменів на трибунах «Авангарду».
Цьогорічні змагання серед юнаків та дівчат 2001-2002, 2003-2004, 2005-2006 років народження були не менш хвилюючими.

219 спортсменів з Запоріжжя, Нікополя, Зеленодольська виходили на бігові доріжки. Серед них і наша команда, КДЮСШ «Манганіт», досвідченого тренера, що вболіває за свою справу – Віктора Шинкаренка. Його вихованці першими перетинали фінішну пряму, показавши відмінні результати.
У старшій віковій категорії перше місце на дистанції 800м. зайняв Анатолій Сізов (ліцей), треті місця (800 м.) – Денис П’ятаков (СЗШ№4), Аліна Левченко (СЗШ№8) , був третім на дистанції 60 метрів і Артем Сіленко (СЗШ№4).
У середній – Едуард Івлєв (СЗШ№4) посів перше місце у бігові на 800м. та третє – 200 м. У молодшій віковій категорії Вероніка Калабіна (ліцей) зайняла третє місце на дистанції 200м. і посіла третю сходинку у бігові на 60м.
Говорячи про успіхи вихованців, Віктор Шинкаренко відзначає гарні показники спортсменів, які залишилися за лінією призерів, разом з тим, значно покращили свої результати: Артем Якімов (СЗШ№9), Анастасія Склярова (СЗШ№4), Максим Нєдєлько (СЗШ№9), Юрій Конончук (СЗШ№8), Олександр Сіфоров (Олександрівська школа). Дякуючи за підтримку в організації змагань правлінню, профспілковому комітету комбінату, тренер зазначає, що ці старти стануть продовженням наступних зустрічей на бігових доріжках. Вже сьогодні команда ДЮСШ «Манганіт» готується до нових змагань, тож побажаємо їм перемоги.
Прес-служба міського голови.