Легкої служби, призовники!

легкої служби, призовники!. Зображення 1
Днями місто урочисто проводжало юнаків призовного віку на строкову військову службу до Збройних Сил України, нині одинадцятьом нашим землякам настав час оволодівати основам армійської науки.


У Будинку творчості дітей та юнацтва, де відбувалися проводи, зібралися батьки, друзі новобранців та чоловіки, які не на словах знають, що таке виконувати військовий обов’язок.
До призовників зверталися заступник міського голови Наталія Бондаренко, т. в. о. військового комісара міста Олександр Лєвін, голова міської організації ветеранів АТО Дмитро Височин, отаман козацького товариства «Базавлуцька Січ» Станіслав Каширний. У добру путь призовників благословив настоятель храму Петра Могили отець Іван.
Говорили тепло, від душі. Зміст промов вбирав найголовніше. Про те, що армія – це справжня школа життя, яка у всі часи загартовувала дух і тіло молодої людини. Про сьогоднішні неспокійні для України часи, коли поняття - захисник Вітчизни, патріотизм, військовий обов’язок набуло нового змісту. Бажали юнакам мирної служби, з честю та достоїнством пройти перше серйозне випробування на зрілість, твердість характеру. Щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку, куди й поверталися змужнілими та загартованими. Від міського голови усі призовники отримали подарунки. У свою чергу хлопці дякували батькам, вчителям, рідному місту за науку, виховання, настанови, за надії, які на них покладаються. Обіцяли гідно нести службу.
Прес-служби міського голови.