На порядку денному – оздоровча кампанія

на порядку денному – оздоровча кампанія. Зображення 1
На цьому наголошував міський голова Олександр Шаповал, розпочинаючи щотижневу оперативну нараду.


Було зазначено, що 31 травня в місті стартує літня оздоровча кампанія. Доповідаючи, начальник управління освіти Галина Рубаха прозвітувала про стан готовності закладів до прийому дітей. Зупиняючись детально на цьому питанні, міський голова акцентував увагу на необхідності суворого контролю за дотриманням режимних моментів, створенні належних умов для відпочинку й оздоровлення малечі. Керівникам комунальних підприємств дано доручення тримати у полі постійної уваги ігрові майданчики, паркові зони й сквери.
Обговорювалося на нараді і питання підготовки закладів освіти до наступного навчального року, котра триває вже сьогодні.
У посиленому режимі працюють не лише освітяни, комунальники прозвітували про виконані за тиждень роботи. Вказано активізувати зусилля на покосі сезонних трав, відновленні вуличного освітлення, проведенні ремонтних робіт. Щодо останнього, було зроблено попередження керівникам стосовно укомплектації ремонтних бригад відповідними знаками та спецодягом.
Дякуючи підприємствам та організаціям, що відгукнулися на заклик до загального прибирання, участі у «чистих четвергах», міський голова вказав на необхідність подальшого дотримання закріплених територій у належному стані.
Окремо на нараді піднімалося земельне питання, незаконної торгівлі, легалізації робочих місць.
Прес-служба міського голови.