Місто побажало випускникам щасливої дороги

місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 1
Кілька тисяч містян зібралися вчора у центрі Покрова і стали частиною самого зворушливого міського свята. Тріумфальною ходою у супроводі вчителів та найдорожчих людей Центральною вулицею йшли випускники-2016. Від сяючої молодості та краси перехоплювало дух, коли юні виходили на головну площу міста, де цьогоріч відбувалося свято випускників.


Для кожного навчального закладу, вчителів та вчорашніх учнів у святкових репортажах знайшлися хороші слова. Найтепліші побажання пролунали  зі сцени. Міський голова Олександр Шаповал у своєму вітальному слові висловив велику подяку педагогам за їхню творчу натхненну працю, батькам – за любов і повсякденні турботи, щирими словами підтримав випускників, побажавши впевненості у своїх силах, доброї та щедрої долі. Емоційним і ностальгічним було привітання народного депутата України Андрія Шипка, мудрим і зворушливим Благочинного Нікопольського району та м. Покров протоієрея Володимира Качана, напутнім і теплим класного керівника Тетяни Домніцької, хвилюючим і ніжним мами випускниці Алли Авраменко. Вдячними, творчим і оптимістичними були у відповідь виступи випускниць – Олесі Поровай та Валерії Латишевої.
І нарешті кульмінація свята – церемонія нагородження найуспішніших випускників. З рук міського голови золоті медалі, а від народного депутата флешки і подяки батькам, отримали Аліна Андрійчук та Вікторія Проценко (СЗШ №2), Дар’я Ширяєва (CЗШ №8). Срібні медалі - Анна Жеглова та Анастасія Хижняк (НВК №1), Валерія Карнафель (ліцей), Катерина Светличенко та Андрій Черепанов (СЗШ № 9). Вшановували не лише медалістів, подяки та цінні подарунки Олександр Шаповал вручив людям, завдяки яким вони достойно завершили свій шкільний шлях - класним керівникам, директорам шкіл та начальнику міського управління освіти Галині Рубахі.
Офіційна частина свята завершилася вальсом випускників, на який учорашні одинадцятикласники запросили і міського голову, а Олександр Шаповал – до спільного фото на довгу пам’ять. У безхмарне небо легкими яскравими кульками разом із вимпелом відлітало дитинство – ще одне покоління наших випускників зустрічало доросле життя. І починалося воно з приємних подарунків. Спочатку - від природи, яка вперше за останні роки подарувала на випускний ідеальну погоду. А потім – від міського голови та народного депутата. Ним стала концертна програма за участі фіналіста «Голосу країни» Василя Логая та популярного молодіжного гурту «Пара Нормальних», а також видовищний салют, який осяяв розквіт їхнього нового етапу життя.
Прес-служба міського голови.

місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 2 місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 3

місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 4 місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 5 

місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 6 місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 7

місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 8 місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 9

місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 10 місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 11

місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 12 місто побажало випускникам щасливої дороги. Зображення 13