На порушників чекає адмінпокарання

на порушників чекає адмінпокарання. Зображення 1Про правила благоустрою, кроки з їх дотримання та важелі впливу на боржників говорили під час наради, що пройшла вчора у міськвиконкомі.
Забезпечення належного порядку на території Покрова стало темою обговорення засідання, що пройшло під головуванням головного архітектора міста Зорини Ломової, за участі керівників структурних підрозділів виконкому, комунальних підприємств, начальників житлово-експлуатаційних управлінь, які, відповідно до наданих повноважень, мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення.


Основна увага зверталася на дотримання законності у роботі з виявлення правопорушень, оформленні матеріалів. Було зазначено, що на сьогодні передбачена відповідальність за порушення у використанні житлових приміщень, правил благоустрою, торгівлі, пошкодження газопроводів, знищення зелених насаджень, недогляд за тваринами. Моменти, від яких залежить комфорт і безпека містян, а також обличчя Покрова.
Під час наради було піддано аналізу сьогоднішній стан справ, наголошено на необхідності активізування діяльності. Зазначено, що на порушників правил благоустрою готується припис, а у разі його невиконання складається протокол, який передається на розгляд адміністративної комісії для призначення штрафу. На сьогодні штраф за порушення правил благоустрою для громадян складає від 340 до 1360 гривень, посадових осіб та приватних підприємців – 850 - 1700 грн..
Прес-служба міського голови.