На п’єдесталі перемоги

на п’єдесталі перемоги. Зображення 1
Вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти взяли вдалий навчальний старт, піднявши Покров у лідери рейтингових таблиць.
Для юних спортсменів вересень було пройдено не даремно, про це говорять результати змагань, з яких повернулися беззаперечними лідерами.

Так, з 30 вересня по 1 жовтня у місті Кам’янське проходив чемпіонат Дніпропетровської області зі спортивної акробатики, де наша команда забрала золото медалей. Перше місце вибороли жіноча пара Дана Ткаченко, Поліна Макєєва
змішана пара Спартак Заульський, Арина Забутна ; чоловіча група Іван Селіванов, Артем Білий, Роман Шевцов, Максим Матяш;
жіноча пара Катерина Бойко, Евеліна Назаренко; жіночі групи Дар‘я Березинська, Валерія Марусиченко, Софія Горячева та Анастасія Вєсєлова, Валерія Дрок, Ілона Федюк ;чоловіча пара Роман Кожанов, Максим Ткаченко. Срібло - змішана пара Артур Євтушенко, Катерина Гужва та жіноча пара Валерія Лісогурська, Марія Шевкунова.
Додали балів рідній школі і дзюдоїсти, успішно виступивши на Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Кубок Скіфів» серед юнаків та дівчат, що проходив у Херсоні. Наша Єлизавета Литвиненко у ваговій категорії 52 кг., обійшла супротивників, зайнявши переможне друге місце.
Прес-служба міського голови.

на п’єдесталі перемоги. Зображення 2