На 78 році пішов із життя Анатолій Григорович Козоброд

Усе життя Анатолія Григоровича було пов’язане з Покровом. Він народився у буремному 1941-му, у Кривому Розі, в багатодітній родині. Хлопець з робітничої сім’ї обрав трудову спеціальність, розпочавши самостійний шлях у молодому місті гірників. У 1961 році муляром-монтажником він прийшов до тресту «Марганецьрудбуд», де пропрацював понад 35 років, опанувавши професію будівельника від муляра до головного інженера підприємства.

У 1997 році Анатолій Козоброд очолив житлово-експлуатаційне об’єднання міста, якому віддав близько десяти років. Непроста комунальна сфера стала справою його життя, а Покров – містом, з яким назавжди пов’язана доля його родини.

Навіть перебуваючи на заслуженому відпочинку, він залишався на вістрі подій, тих змін, що відбуваються у рідному місті.

Тяжка хвороба обірвала життя Анатолія Григоровича – людини великого серця, одного з фундаторів комунальної справи, який любив свій край – свою землю…

Міський голова Олександр Шаповал, виконком та депутатський корпус Покровської міської ради, громадськість, висловлюють співчуття рідним та близьким Анатолія Григоровича Козоброда з приводу тяжкої втрати.