Ми – нащадки героїв

День Пам’яті і примирення та День перемоги для всіх – особливі дні. Вони викликають відчуття гордості за наш народ, безмежну вдячність тим, хто в жорстокій битві здобув Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну.

Цьогоріч  ювілей Великої Перемоги ми вшановуємо в режимі онлайн. Та від цього ці пам’ятні дні не стали менш урочистими, а ще більше увійшли в кожну родину, кожну домівку. Покровчани діляться своїми спогадами про Героїв - своїх батьків, дідів та прадідів, які здолали нацизм, виставляють фото, присвячують пісні та вірші, малюють та створюють сюжети.

Найбільш активні школярі. Учні загальноосвітніх та мистецьких закладів міста потужно включилися в марафон пам’яті, присвячуючи свій талант мужності та героїзму покоління переможців ІІ Світової.

Стрічки шкільних сайтів переповнені почуттям гордості  за своїх рідних, співвітчизників, водночас скорботою  за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій. Діти цінують і розуміють, і це – головне.  Значить Пам'ять буде жити у віках.

Прес-служба міського голови.