Міжнародний День шахів зустріли турніром

 

 20-го липня у центральному парку ім. Бориса Мозолевського пройшов турнір, присвячений Міжнародному дню шахів. Спортивне змагання відбулося  за підтримки міського голови Олександра Шаповала. Турнір вже традиційно проходив у затишному куточку парку, де  минулого року з'явилася справжня “шахова алея”.

12 юних шахістів різного віку в дружній, але запеклій боротьбі змагалися за перемогу. У змаганні взяли учать як вже досить досвідчені гравці, так і новачки, які тільки роблять перші кроки в захопливому світі шахів.

Переможці визначалися за сумою набраних очок у своїх вікових категоріях.

Так, у віковій групі дітей до 10 років перше місце виборов Максим Єфименко. Друге отримав Іван Захарченко і замкнув трійку призерів Владислав Євенко.

У групі старше 10 років переможцем став Максим Захаров, срібло в Іллі Гіленка і бронзу виборов Микола Лісниченко.

В.о. начальника відділу молоді та спорту Іван Калінін подякував усім за участь у змаганнях, побажав їм успіху в розвитку своєї шахової майстерності. Кожен з гравців був нагороджений пам'ятним дипломом і солодощами від міського голови. Переможці додатково отримали й персональні подарунки. Також відзнаки від ГО “Шахи для життя” призерам вручив суддя змагань Валерій Косолапов.

Прес-служба міського голови.