Місто за тиждень

 

Освіта

В освітян триває підготовка до третього етапу всеукраїнських олімпіад. Для вчителів школи першого ступеня проведено майстер-класи «Сучасні форми роботи на уроках української мови». Педагоги готуються до проходження курсів підвищення кваліфікації та роботи з майбутніми першокласниками.

Соціальна сфера

За тиждень, що минув, управління праці з різних питань відвідало 404 містян, 19 в Олександрівці. Протягом тижня до установи надійшло 120 документів, підготовлено і направлено 151 документ. Здійснено 5 обстежень та 10 перевірок. В управлінні обліковується 274 учасника АТО, 399 внутрішньо переміщених осіб, 5002 отримувачів субсидії, 1409 домогосподарств, користувачів пільг, 2941 отримувачів державних допомог.

Центр зайнятості

Провів 18 профорієнтаційних заходів, серед яких майстер-клас «Сучасні джерела пошуку роботи».

Медицина

Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1447 містян, 46 надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 54 пацієнти, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 51 хворий, терапії – 50, народилося четверо малюків. Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 206 виїздів.

Комунальна сфера

Комунальники працювали у посиленому режимі у вихідні дні й свята. Прибирали місто та виконували планові завдання. «Добробут» усував несправності ліній зовнішнього освітлення, впорядковував об’єкти дорожнього господарства, здійснював благоустрій центрального парку. Водоканал виконав чотири заявки по водопровідним мережам.

Надзвичайники

Здійснили два виїзди, серед яких гасіння пожежі та задимлення під’їзду у результаті пригорання їжі.

Прес-служба міського голови.