Місто за тиждень

 

Освіта

Педагоги взяли участь у вебінарах «Лайфхаки щодо формування трикутника успішних взаємин: педагоги − діти − батьки»;«Квести й онлайн-тести: ідеї та способи втілення». Триває підготовка до проведення першого етапу конкурсу «Учитель року – 2020», атестації освітян.

Соціальна сфера

За тиждень до управління праці з різних питань звернулося 553 містян, у селищі Олександрівка – 21. Спеціалісти брали участь у засіданнях профільних комісій. Три особи направлено на обслуговування терцентру. На сьогодні в управлінні обліковується 267 учасників АТО, 385 внутрішньопереміщених осіб, 2894 отримувачів субсидії, 2901 державних допомог, пільгами користується 1642 домогосподарства.

Центром зайнятості проведено 13 профорієнтаційних заходів, серед яких тренінг  «Як спонукати до дії: методи мотивації себе та інших"» та "Конфлікт у сучасному житті. Процес та методи управління конфліктами" за участю представника Українського державного хіміко-технологічного університету.

Медицина

За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2053 містян, 96 пацієнтам надана невідкладна допомогу в амбулаторіях. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 126 містян, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 72 хворих, терапії – 89. Народилося троє малюків.

Комунальники

Виконують планові завдання. Добробут виконує сезонні роботи, прибирає територію міста. Проводилися роботи з усунення несправностей ліній зовнішнього освітлення. Міськводоканал виконав сім заявок по водопровідним мережам. Тривають ремонтні роботи, реконструкції внутрішньоквартальних територій.

Надзвичайники

Для вогнеборців тиждень минув спокійно, пожеж не зафіксовано.

Прес-служба міського голови.