Місто за тиждень

Освіта

Педагогічний та учнівський загали готуються до щорічних інтелектуальних змагань – олімпіад. Заклади зосереджують увагу не лише на навчальних, а й спортивних здобутках. Тривають міські змагання серед школярів з футболу. Учні старших класів взяли участь у тематичній екскурсії проекту «Шляхами героїв».

Соціальна сфера

За тиждень до управління праці та соціального захисту населення звернулося 673 містян, 18 – у Олександрівці. Спеціалісти брали участь у засіданнях профільних комісій та координаційній раді, здійснили 40 обстежень та 30 перевірок. На обслуговування територіального центру направлено 4 осіб. Тривала робота щодо забезпечення осіб з інвалідністю засобами реабілітації. На обліку в управлінні перебуває 267 учасників АТО, 2894 отримувачів субсидії, 2901 – державних допомог, 1642 домогосподарств, користувачів пільг.

Центр зайнятості провів 17 профорієнтаційних заходів.

Медицина

За тиждень народилося 8 малюків. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1752 містян. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 119 пацієнтів, на лікуванні денного стаціонару хірургії знаходиться 71 хворий, терапії – 94. Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 166 виїздів.

Комунальна сфера

Продовжуються ремонтні роботи. Міськводоканал виконав 7 заявок по водопровідним мережам. Добробут усував несправності ліній зовнішнього освітлення, прибирав територію міста, впорядковував об’єкти дорожньої інфраструктури.

Надзвичайники

Знешкодили одну пожежу, постраждалих немає.

Прес-служба міського голови.