Місто за тиждень

Освіта

Напередодні нового навчального року методичний кабінет управління освіти, керівники міських методичних об'єднань, педагогічні працівники взяли участь в організаційно- методичних вебінарах Дніпровської академії неперервної освіти.

Проведено секційні засідання, оперативну організаційну нараду з відповідальними за супровід дітей у шкільних автобусах, оперативно-методичну нараду з заступниками директорів закладів загальної середньої освіти.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося четверо немовлят. Протягом тижня у добовому стаціонарі проліковано 92 хворих, у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 81 пацієнт, у денній терапії — 40.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1186 осіб, 80 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 198 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 499 осіб. Прийнято 44 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

В управлінні обліковується 2948 отримувачів житлових субсидій у літній період, 1642 домогосподарств, що користується пільгами, 2901 отримувач державних допомог, 267 учасників АТО, 376 ВПО.

Для безробітних, які перебувають на обліку, центром зайнятості проведено 14 профорієнтаційних заходів. Крім тематичних семінарів відбулася презентація пілотного проекту “Консультація роботодавця” та ознайомлення з послугами служби зайнятості.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення підмітали та прибирали території, здійснювали покіс трав, санітарну обрізку дерев, зруб порослі, доглядали клумби.

У міськводоканалі виконали десять заявок.

Прес-служба міського голови.