Місто за тиждень

Освіта

Заклади освіти готуються до нового навчального року та осінньо-зимового періоду.

Опрацьовуються методичні рекомендації МОН України, іде підготовка до секційних засідань міських методичних об'єднань працівників освіти, коригуються плани виховних, спортивних та масових заходів на І півріччя.

Протягом тижня готувалися попередні списки дітей, які потребують щоденного підвезення до закладів освіти міста.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 5 малюків. Протягом тижня у добовому стаціонарі лікувалося 105 хворих, нині у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 72 пацієнти, 56 знаходиться у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1527 осіб, 76 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 206 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 467 громадян. Прийнято 96 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

Здійснено перевірку 31 новопризначеної пенсійної справи.

В управлінні обліковується 2946 отримувачів житлових субсидій у літній період, 1644 домогосподарств, що користуються пільгами, 2901 отримувач державних допомог, 267 учасників АТО, 377 ВПО.

Для безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, протягом тижня проведено двадцять профорієнтаційних заходів.

Серед них — семінар “Молодь на ринку праці” та Презентація навчальних закладів державної служби зайнятості, з метою ознайомлення з послугою професійного навчання, навчальними закладами, професіями та перевагами професійногоо навчання у центрах ДСЗ.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території,  здійснювали покіс трав, поливали квітники та дерева.

У міськводоканалі виконали 11 заявок з водопровідних мереж, накрито два люки.

Прес-служба міського голови.