Місто за тиждень

 

Освіта

В освітян гаряча пора. Заклади готуються до прийому дітей. Головне питання – підготовка до осінньо-зимового періоду, тривають профілактичні та ремонтні роботи.

Соціальна сфера

За минулий тиждень до управління праці з різних питань звернулося 419 містян, крім того, шестеро в Олександрівці. Фахівцями прийнято 124 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, здійснено 7 обстежень та 10 перевірок. Спеціалістами велася робота із сім’ями, які потребують допомоги у вирішенні питань соціального спрямування, з офіційними та потенційними опікунами.

На сьогодні в управлінні обліковується 269 учасників АТО, 378 внутрішньо переміщених осіб, 2930 отримувачів субсидій у літній період, 1642 домогосподарств користувачів пільг, 2901 отримувачів державних допомог.

Центр зайнятості

Провів семінар із загальних питань, з техніки пошуку роботи. Для жінок, які перебувають на обліку як безробітні, профконсультаційний захід «Засідання клубу «Жіноче обличчя». Загалом за тиждень проведено 18 профорієнтаційних заходів.

Медицина

За тиждень центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1448 містян, 71 пацієнту надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У денному стаціонарі ЦМЛ проліковано 109 хворих, на лікуванні денного стаціонару хірургії знаходиться 61 пацієнт, терапії – 85. У пологовому відділенні за тиждень народилося два малюка.

Комунальна сфера

Комунальники готуються до зими та виконують планові роботи. «Добробут» усував несправності ліній зовнішнього освітлення, впорядковував об’єкти дорожнього господарства, займається благоустроєм території міста. Водоканал виконав 9 заявок по водопровідним мережам. За інформацією управління житлово-комунального господарства та будівництва, триває капітальний ремонт м’яких покрівель чотирьох будинків, капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг по Центральній 36,38,40,42 та Курчатова,18, тротуару по вулиці І.Малки. Продовжуються роботи з видалення аварійних дерев, покосу, управляючою компанією, згідно планів, здійснюються поточні ремонти житлового фонду.

Надзвичайники

Знешкодили чотири пожежі, постраждалих немає.

Прес-служба міського голови.