Місто за тиждень

Освіта

Організовано підвезення та супровід випускників до пункту зовнішнього незалежного оцінювання для написання ЗНО з англійської мови.

Проведено інтелектуальний квест для учнів 3-4 класів.

Пройшла інструктивно-методична нарада для начальників дитячих закладів відпочинку.

Протягом тижня відбулося звітування керівників закладів освіти.

Медицина

У пологовому відділенні народилося троє малюків. 108 хворих проліковано у добовому стаціонарі, 65 пацієнтів нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю та 82 у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1548 осіб, 70 отримали невідкладну медичну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 163 виїзди.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 455 громадян. Прийнято 182 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

Проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення й міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та внесків на обов'язкове державне страхування.

Відбувся виїзний прийом мобільного соціального офісу в Гірнику.

Особам з інвалідністю видано 8 направлень на забезпечення технічних засобів реабілітації.

Розроблено графік та технологічну карту для перевірки діяльності закладів відпочинку — таборів з денним перебуванням.

В управлінні обліковується 2134 отримувачі житлових субсидій, 2577 пільговиків, 268 демобілізованих учасників АТО, 377 ВПО.

Центром зайнятості проведено 22 профорієнтаційних заходи. Крім тематичних семінарів для безробітних, які перебувають на обліку, для третьокурсників Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів проведено акцію “Випускник”, метою якої є ознайомлення учнів з правовою інформацією з питань працевлаштування, основними джерелами вакансій та їхніми недоліками.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” усували несправності ліній зовнішнього освітлення, прибирали територію міста, викошували траву, прополювали та поливали клумби, висаджували квіти, підстригали кущі.

У міськводоканалі виконали 6 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.