Місто за тиждень

Освіта

Заклади освіти Покрова працюють у нормальному режимі. Протягом минулого тижня учнями та педагогами було проведено цикл тематичних заходів, присвячених Міжнародному жіночому дню і 205-й річниці з дня народження Тараса Шевченка.

Проводилася активна підготовка матеріалів для Х-ї Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти».

Соціальна сфера

За тиждень спеціалістами Управління праці та соціального захисту населення здійснено прийом 425 городян. У тому числі, 13 осіб в селищі Олександрівка. Загалом, прийнято 113 заяв на призначення усіх видів державної допомоги.

Згідно останніх даних УПСЗН, на обліку в управлінні перебуває 6292 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків, 260 демобілізованих учасників АТО і 374 тимчасово переміщених осіб.

За цей період проведено 17 обстежень матеріально-побутових умов проживання  сімей, які звернулись за призначенням державних допомог, в тому числі пільг та субсидій. Робочою групою з питань легалізації  виплати заробітної плати та зайнятості населення здійснено обстеження  8 суб’єктів підприємницької діяльності.

Минулого тижня в центрі зайнятості зареєстровано 23 особи, працевлаштовано — 20. 12 осіб направлено для участі в громадських та роботах тимчасового характеру. Для безробітних, які перебувають на обліку, протягом тижня проведено ряд семінарів та презентацій. У тому числі для осіб, які перебувають на обліку в службі пробації.

Медицина

За тиждень, що минув, у міському пологовому будинку народилося 2 малюків. Проліковано в денному стаціонарі ЦМЛ 117 пацієнтів. В хірургічному стаціонарі за цей період перебувало на лікуванні 63 людини, у терапевтичному — 66 осіб.

Центр первинної  медико-санітарної допомоги відвідало 1406 городян, невідкладну допомогу в амбулаторіях отримало 69 жителів міста.

Комунальне господарство

Співробітниками міськводоканалу виконано 3 заявки по водопровідним мережам. Працівники КП “Добробут” впорядковували місто, прибирали території, вивозили сміття, здійснювали роботи на лініях зовнішнього освітлення.

Надзвичайники

Тиждень, що минув, пройшов спокійно для наших вогнеборців.

Прес-служба міського голови.