Місто за тиждень

Освіта

Останній тиждень перед канікулами був багатим на події.

Пройшов міський етап Всеукраїнського фестивалю колективів екологічної просвіти “Земля - наш спільний дім”. Першість здобула команда ліцею “Юні екологи”, ІІ місце за “Ековартою” із СЗШ №6, ІІІ - отримала команда “Зелений парус” СЗШ №4.

Учні 2002 р.н. долучилися до зональних обласних змагань з волейболу , що пройшли в Нікополі. Волейболісти СЗШ №6 завоювали ІІІ місце.

Для вчителів початкових класів проведено семінар-практикум а для вчителів української мови і літератури майстер-клас. Відбулося засідання міської Асоціації музичних керівників закладів дошкільної освіти та НВК.

Медицина

Протягом тижня у пологовому відділенні ЦМЛ народилося двоє малюків. У добовому стаціонарі проліковано 115 хворих, у денній хірургії нині перебуває 73 пацієнти, у денному стаціонарі  терапевтичного профілю— 123.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1775 осіб, 62 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 186 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 239 громадян. Прийнято 132 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

Укладено меморандум про співпрацю між управлінням та філією державної установи “Центр пробації” у Дніпропетровській області.

В УП та СЗН на даний час обліковується 6270 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків, 259 демобілізованих учасників АТО, 378 ВПО.

Центром зайнятості для безробітних, які перебувають на обліку, проведено 19 профорієнтаційних заходів. Зокрема, семінари “Як розпочати свій бізнес”, “Запобігання нелегальній трудовій міграції”, презентація навчальних закладів Державної служби зайнятості та День відкритих дверей на виробництві.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, підмітали та прибирали території, очищували бордюри.

У міськводоканалі виконали п'ять заявок по водопровідним мережам.

Прес-служба міського голови.