Місто за тиждень

Освіта

Протягом тижня заклади освіти брали активну участь у благодійному марафоні «Разом за життя» на підтримку Іллі Кондарюка та Ксенії Андрушко. На базі дев’ятої школи пройшов майстер-клас для вчителів початкової школи «Особливості реалізації змісту освітнього проекту «На крилах успіху» у першому класі нової української школи». Визначилися й переможці міських змагань з волейболу серед дівчат: перше місце посіла команда шостої школи, друге – ліцею, третє – НВК№2.

Соціальна сфера

На сьогодні в місті обліковується 6252 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків. За тиждень до управління звернулося 532 містян. Спеціалісти підрозділів перевіряли рейси пільгового автоперевезення, здійснювали контроль за виконанням обов’язків опікуна, обстеження матеріально-побутових умов проживання сімей, отримувачів державних пільг і допомог.  За тиждень на обслуговування територіального центру було направлено три особи.

Центр зайнятості протягом тижня провів 13 профорієнтаційних заходів, серед яких семінари з техніки пошуку роботи, презентацію навчальних закладів Державної служби зайнятості. У рамках проекту «Професія поряд», для старшокласників НВО організовано скап-презентацію Дніпропетровського хіміко-технологічного університету.

Медицина

За тиждень народилося четверо немовлят. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1803 городян, 59 пацієнтам надана невідкладна допомога в амбулаторіях.

У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано  105 пацієнтів, на лікуванні у денному стаціонарі хірургії знаходиться 55 хворих, терапії – 98.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 190 виїздів.

Комунальна сфера

Комунальники працювали у штатному режимі. «Добробут» усував несправності ліній зовнішнього освітлення, здійснював прибирання та благоустрій території міста. Водоканал виконав вісім заявок по водопровідним мережам, встановив 8 водомірів.

Надзвичайники

Протягом тижня пожеж не виникало, ситуація у місті була спокійною.

Прес-служба міського голови.