Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
На минулих вихідних проведено ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з української мови та хімії серед учнів 8-11 класів. І місця з української мови за учнями ліцею, СЗШ №9 (два переможці), НВО.
Кращими в олімпіаді з хімії стали учні СЗШ №4, (два переможці) НВО, ліцею.
Відбувся ІІ етап XIX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.
Пройшли міські змагання із футзалу серед учнів 9-11 класів. І місце здобула команда НВК №2, ІІ — СЗШ №6, ІІІ — СЗШ №9.
Проведено чергове засідання колегії управління освіти та засідання міського Факультету сучасного управлінця для членів адміністрації закладів дошкільної освіти.
Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 5 малюків. У добовому стаціонарі проліковано 114 хворих, нині у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 51 пацієнт, 83 – на денному терапевтичному стаціонарі.
За тиждень до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1663 громадян, 57 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 176 виїздів.
Соціальний захист
На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 982 особи. Прийнято 261 заяву на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.
Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обстежено 13 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено два порушення.
В управлінні праці обліковується 4805 отримувачів субсидій, 5503 розраховано житлових субсидій, 2577 пільговиків, 257 демобілізованих учасників АТО, 373 ВПО.
Центром зайнятості проведено 10 профорієнтаційних заходів. Зокрема, для безробітних, що перебувають на обліку, пройшла презентація вакансій ПВЦ -79.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" усували несправності на лініях зовнішнього освітлення, згрібали та вивозили листя, підміталим та прибирали території, видаляли зі стовбів незаконно розміщені оголошення.
У міськводоканалі виконали 13 заявок по водопровідним мережам, видано 4 технічних умови на встановлення водомірних вузлів обліку, накрито 3 люки.
Прес-служба міського голови.