Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
Проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з економіки. І місце за НВК №2, ІІ м.- СЗШ №6, ІІІ м. - ліцей.
Відбулися зональні обласні змагання з баскетболу. У своїх вікових категоріях перемогу здобули хлопці з СЗШ №9 та ліцею. Команди дівчат посіли ІІ місце.
Пройшла зустріч лідерів проектів "Освіта очима дітей", де презентували учнівські проекти лідерів закладів освіти міста.
Медицина
Протягом тижня у пологовому відділенні ЦМЛ народилося троє малюків. У добовому стаціонарі проліковано 109 хворих, нині у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 65 пацієнтів, і 96 - у денному терапевтичному стаціонарі.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1793 особи, 79 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 182 виїзди.
Соціальна сфера
За тиждень на прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту побувало 952 особи. Прийнято 677 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.
Складено 118 актів обстежень по житловим субсидіям.
Проведено роз'яснювальна робота у раді ветеранів.
Представники УП та СЗН взяли участь у тренінгу "Зовнішній моніторинг у сфері надання соціальних послуг", що відбувся 8 листопада у Дніпрі.
Через центр зайнятості працевлаштовано 52 особи, шість направлено для участі у громадських та роботах тимчасового характеру.
Для безробітних, що перебувають на обліку, проведено 10 профорієнтаційних заходів. Зокрема, семінар з гендерних питань, де обговорювали основні тенденції локального ринку праці та законодавчого регулювання гендерної рівності.
Комунальна сфера
Працівники  МКП"Добробут" обслуговували лінії зовнішнього освітлення, чистили ливнівки, прибирали та вивозили листя.
У міськводоканалі виконали 13 заявок по водопровідним мережам, видали технічні умови на встановлення 4 водомірних вузлів обліку, накрили 17 люків.
ДСНС
Пожежно-рятувальним підрозділом вранці ,11 листопада, здійснено виїзд на гасіння прибудинкової господарчої споруди на одному з подвір’їв по вулиці Космонавтів. Постраждалих немає.
Прес-служба міського голови.