Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1Освіта
Протягом тижня працівники управління освіти та керівники міських методичних об’єднань взяли участь у настановчих вебінарах Дніпропетровської академії неперервної освіти.
21 серпня здійснено об’їзд закладів освіти та підписання актів готовності до роботи у 2018 — 2019 навчальному році.
У закладах дошкільної освіти продовжується оздоровча кампанія. Триває реконструкція НВК №1.

Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 4 малюка. На лікуванні у добовому стаціонарі перебувало 88 осіб. У денному стаціонарі хірургічного профілю наразі знаходиться 57 пацієнтів, 78 – у денній терапії.
На минулому тижні поліклініку відвідало 1219 осіб. Невідкладну допомогу в амбулаторіях отримало 28 чоловік.
Соціальна сфера
Протягом тижня з різних питань до управління праці та соціального захисту населення звернулося 778 громадян. Надійшло 273 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, в тому числі пільг та субсидій. Прийнято 75 заяв на монетизацію зекономленого тепла.
Завершено інвентаризацію та упорядкування документів щодо наповненості справ громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Здійснено перевірку новопризначених пенсійних справ.
Наразі в управлінні обліковується 2487 отримувачів житлових субсидій, 2577 пільговиків, 252 демобілізованих учасників АТО та 378 ВПО.
У центрі зайнятості працевлаштовано 18 осіб, вісім направлено для участі в громадських та роботах тимчасового характеру.
Для безробітних, які перебувають на обліку, проведено 8 профорієнтаційних заходів.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" обслуговують лінії зовнішнього освітлення, здійснюють санітарну обрізку дерев та декоративну кущів, косять карантинні трави, доглядають клумби та прибирають території.
У міськводоканалі виконано 10 заявок по водопровідним мережам, видано технічні умови на встановлення трьох водомірних вузлів.
ДСНС
Протягом тижня пожежно-рятувальним підрозділом міста було здійснено виїзди на сім пожеж, які виникали на відкритих територіях. Гасили займання сухої трави біля вулиці Зонова, по Уральській, Лермонтова, Виборзькій, Пляжній, Нижній та Підстепній.
Постраждалих немає. В усіх випадках причини пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленими особами.
Прес-служба міського голови.