Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1

Освіта

На минулому тижні школярі брали участь у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з технічної та обслуговуючої праці, хімії, математики. Наші учні стали учасниками відбіркового туру обласного етапу VI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка.


Стали відомі результати обласної олімпіади з російської мови та літератури. Друге місце посіла покровчанка - одинадцятикласниця НВК№1Мирослава Ненахова.
На контролі управління освіти хід реєстрації учасників пробного ЗНО, організовується робота з уточнення списків дітей 4-го – 6-го років життя, які проживають у мікрорайонах обслуговування дошкільних закладів та НВК.
Упродовж тижня в закладах загальної середньої освіти проведено виховні заходи до Дня Соборності України. Школярі та педагоги долучилися до міської акції "Подаруй воїну посмішку".
18 січня відбулися зональні змагання з футзалу, де перемогу здобула команда СЗШ №6.
Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народилося шестеро малюків. У добовому стаціонарі проліковано 113 хворих, на лікуванні у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 67 пацієнтів, 62 – у стаціонарі терапевтичного профілю.
До лікарів Центру первинної медико - санітарної допомоги звернулося 1398 осіб, двадцятьом надано невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Соціальна сфера
На прийомі в управлінні праці та соціального захисту побувало 640 громадян. Обстежено умови проживання 23 осіб. Організовано роботу Мобільного соціального офісу. Закінчено формування архіву особових справ осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.
Протягом тижня у центрі зайнятості працевлаштовано 33 особи, троє направлено для участі у громадських роботах та роботах тимчасового характеру. З початку року послуги служби зайнятості отримали 632 особи.
Проведено 11 профорієнтаційних заходів, у тому числі тренінг для безробітних, які мають тривалу перерву в роботі. Фахівці центру зайнятості взяли участь у роботі Мобільного соціального офісу у сел. Гірницькому.
Комунальна сфера
Працівники "Добробуту" усували несправності ліній зовнішнього освітлення, здійснювали санітарну обрізку дерев. Очищували ливневі каналізації, тротуари та проїжджі частини доріг від снігу, посипали їх шлаком гранульованим.
До прибирання снігу долучилося і комунальне підприємство міськводоканал. Також протягом тижня було виконано 9 заявок та накрито три люки.
МНС
Пожежно-рятувальний підрозділ повідомляє про ДТП, яке сталося 15 січня на автошляху з міста в напрямку селища Гірницького. У результаті зіткнення автомобілів ВАЗ 2007 та OPEL Monterey постраждав один з водіїв, якому знадобилася допомога рятувальників у вивільненні з пошкодженого автомобілю.
Прес-служба міського голови.