Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта
Тривають міські етапи Всеукраїнських предметних олімпіад.
2 грудня пройшла олімпіада з фізики. Серед 8-их, 9-их та 11-их класів перемогу здобули учні з НВК №2, з-поміж десятикласників – представник ліцею.


На олімпіаді з англійської мови для 8-их та 9-их класів переможцями стали учениці з НВК№2, а з-поміж 10-их та 11-их – учні ліцею.
Для випускників міста у минулу п’ятницю олімпіаду проводив Харківський національний автомобільно-дорожній університет, участь взяло 66 одинадцятикласників.

місто за тиждень. Зображення 2
На базі БТДЮ проведено Фестиваль дитячої творчості "Повір у себе". Також пройшли змагання з кульової стрільби серед школярів, перемогу здобула команда СЗШ №9.

Медицина
У пологовому відділенні Центральної міської лікарні на світ з’явилося 7 немовлят. У добовому стаціонарі проліковано 139 хворих, у денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 59 пацієнтів, у терапевтичному – 107 чоловік.
Протягом тижня до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1878 громадян, тридцятьом надана невідкладна допомога в амбулаторіях.

Соціальна сфера
Протягом тижня до управління праці звернулося 795 городян. В місті 9072 домогосподарства отримувачі субсидій, 1956 користувачів пільг. Тривала робота із родинами, які потребують допомоги у вирішенні питань соціального спрямування, шестеро осіб направлено на обслуговування до територіального центру. Працювала робоча група з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, виявлено 2 порушення. На контролі питання соціального супроводу осіб, постраждалих від насильства в сім’ї.
Протягом тижня у центрі зайнятості працевлаштовано 57 осіб, чотирнадцятьох направлено для участі у громадських та роботах тимчасового характеру. Нині на обліку перебуває 427 осіб, 390 з яких мають статус безробітного. Проведено 10 профорієнтаційних заходів.

Комунальна сфера

місто за тиждень. Зображення 3
Працівники "Добробуту" усували несправності ліній зовнішнього освітлення на території міста, селищ Рудника та П. Хуторів. Продовжують збирання та вивіз листя, видаляли дерева та вивозили гілля по вулицях Шатохіна та Чумацькій.
Також чистять ливневу каналізацію та проводять ревізію дорожніх знаків, прибирають територію від сміття. Продовжується робота зі встановлення сучасник дошок для розміщення оголошень.
У міськводоканалі виконали 14 заявок по водопровідним мережам, люками накрито 13 колодязів.

Надзвичайники
Рятувальники проводять роботу з населенням міста щодо дотримання правил безпеки у побуті.

місто за тиждень. Зображення 4

У День волонтера вогнеборці привітали активних учнів загальноосвітніх закладів, які допомагають у роботі з проведення профілактичних відпрацювань.
Прес-служба міського голови.