Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Освіта
Заклади освіти продовжують визначати кращих в інтелектуальних змаганнях з базових дисциплін. Переможцями олімпіади з економіки серед 10 класів став Володимир Тимтишин з СЗШ№9, 11-х, Вадим Костін – НВК№2. Історії: восьмих класів – Поліна Мотрончук з НВК№2, дев’ятих – Іванна Качан з СЗШ№2, 10-х – Дмитро Воронін з четвертої школи, 11-х – Вадим Костін з другої школи.

Разом з дітьми змагаються і вчителі, переможцем міського етапу "Учитель року-2018" у номінації "фізика" стала вчитель дев’ятої школи Олена Дацишина.
Протягом тижня в управлінні освіти проходили семінари-практикуми, колегія управління.
Проведено міський етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Молодь обирає здоров’я", за результатами якого місто на обласному етапі представлятиме дев’ята школа. Ще одні міські змагання з баскетболу завершилися перемогою команди ліцею.

Соціальна сфера
До управління праці з різних питань звернулося 1370 містян. У Покрові 8926 домогосподарств-отримувачів субсидій, 1956 користувачів пільг, 240 учасників бойових дій із числа учасників АТО, 365 внутрішньо-переміщених осіб. На обслуговування до терцентру за тиждень направлено одну особу. Пройшли засідання опікунської ради, комісії з розгляду питань призначення житлових субсидій та державної допомоги малозабезпеченим родинам, з призначення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. Проводилася роз’яснювальна робота, у тому числі і щодо можливості навчання людей з обмеженими можливостями у Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному комплексі.

Центр зайнятості
За тиждень провів 12 профорієнтаційних заходів, з яких день відкритих дверей для старшокласників НВК№1, семінар для людей з особливими потребами щодо подальшої можливості здобуття професії.

Медицина
За цей тиждень на світ з’явилося шестеро малюків. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 151 пацієнта, на лікуванні у денному стаціонарі хірургії знаходиться 70 хворих, терапії – 81. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1648 містян, невідкладну допомогу в амбулаторіях надано 28 пацієнтам.

Комунальна сфера
Комунальники працюють у звичному ритмі, міськводоканалом усунуто понад 10 поривів. Добробут ліквідовував несправності на лініях зовнішнього освітлення, прибирав місто від сміття. Триває благоустрій у центральному парку, який готують до холодів. Поступово оздоблюються новорічними атрибутами площа ім. І.Сірка й вулиця Центральна.

Міський відділ МНС
Вогнеборцями ліквідовано пожежу в одній з квартир по вулиці Партизанській, постраждалих немає.
Прес-служба міського голови.