Місто за тиждень


На минулому тижні покровчани продовжували впорядковувати місто, завершивши свої зусилля загальноміським суботником.
Разом тим, підприємства, організації та установи у штатному режимі виконували свої професійні обов’язки.


Соціальна сфера
Управлінням освіти проведено підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня, а також пробне ЗНО на базі пункту пробного тестування у приміщенні НВК №2. Для вчителів початкової школи пройшов семінар-практикум на базі загальноосвітнього ліцею.
З 3 по 10 квітня у пологовому відділенні ЦМЛ народилося четверо немовлят, які поповнили родини мешканців Покрова. У добовому стаціонарі за цей період проліковано 128 пацієнтів, у денному хірургічного профілю - 64, терапевтичного – 104 особи.
Фахівцями управління праці та соціального захисту здійснено прийом 548 осіб за різними напрямками роботи, обстежено матеріально-побутові умови проживання двадцяти родин.
На обліку у центрі зайнятості зареєстровано 40 громадян , 26 – працевлаштовано, проведено 11 профорієнтаційних заходів.
Комунальні служби
ЖЕО звітує про 292 виконані заявки, з них 163 по каналізації, 51 - по холодній воді, 38 – стосовно електромонтажних і 33 – зі столярних робіт. Комунальники встановлювали каналізаційні люки, прибирали територію у парку ім. Мозолевського.
Працівники міськводоканалу виконали 28 заявок по каналізаційним мережам та 7 – водопровідних.
У «Добробуті» здійснювали санітарну обрізку дерев по вулиці Чехова, продовжували завезення та перекопування ґрунту, білували дерева, бордюри, фарбували турнікети, встановлювали дорожні знаки, ремонтували дорожнє покриття по вулиці Короленка, міняли лампочки та інші роботи з благоустрою міста.
Прес-служба міського голови.