Місто за тиждень

місто за тиждень. Зображення 1
Минулий тиждень пройшов для Покрова у робочому ритмі, погожа весняна погода висувала свій фронт робіт. Підприємства і заклади впорядковують закріплені за ними території, тривають «чисті четверги».


Комунальники
Виконують планові завдання, активізували діяльність з прибирання міста після зими. Так, ЖЕО виконало за тиждень 278 заявок по холодній воді, 156 по каналізації, 31 з електромонтажних робіт, 26 – столярних. У міськводоканалі - 58 заявок містян. У штатному порядку працювала «Саночистка». Працівниками аварійно-диспетчерської групи міськгазу виконано 126 заявок по витоку газу.
«Добробут» наводить лад у паркових зонах, зокрема, скверах поблизу РАГСу, кінотеатру «Марс», універмагу. Завозять грунт до квітників, планують територію, обрізають сухостій, виконують заявки по лініям зовнішнього освітлення. Тривають роботи на території дитячого майданчика, запущено фонтан.
Вогнеборці
За інформацією Покровського міського відділу головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій, минулого тижня працівниками пожежно-рятувального підрозділу було усунено дві пожежі, причина яких – необережне поводження з вогнем у побуті, у результаті однієї загинув літній чоловік.
Освітяни. Соціальна сфера
Освітяни констатують про початок весняних канікул, у зв’язку з чим в усіх навчальних закладах проведено інструктажі з техніки безпеки. У рамках атестації педагогічних працівників проводяться підсумкові засідання атестаційних комісій.
До управління праці та соціального захисту населення звернулося 568 городян. Минулого тижня отримано індивідуальні програми реабілітації інвалідів, сформовано заявки на забезпечення людей з обмеженими можливостями технічними засобами реабілітації.
Міським центром зайнятості проведено 13 профорієнтаційних заходів.
Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2891 пацієнт. Проліковано у добовому стаціонарі центральної міської лікарні 134 хворих, знаходиться у денному стаціонарі хірургії – 61пацієнт, терапії – 112. За минулий тиждень на світ з’явилося троє немовлят.
Культура
Чергову перемогу приніс місту театральний колектив «Сюрприз» Школи мистецтв. Виступаючи на міжнародному фестивалі-конкурсі "Талановиті діти України " у Києві, вихованці Нелі Піхтіної здобули найвищі винагороди. Гран-прі отримав Назар Дормідонтов, перші місця посіли - Даніїл Руднев, Карина Міхно, Антон Дормідонтов, Альона Шедько.
Прес-служба міського голови.

місто за тиждень. Зображення 2

місто за тиждень. Зображення 3

місто за тиждень. Зображення 4