Місто за тиждень


Минулий тиждень, не зважаючи на святковий вихідний, у цілому минув спокійно, в робочому режимі.
У навчальних закладах тривали заходи, приурочені 203 річниці від Дня народження Тараса Шевченка, організовано роботу по комплектації 1-х та 10-х класів на наступний навчальний рік. Також в управлінні освіти відбулася нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів щодо активізації виховної роботи з дітьми «групи ризику».
Вихованці Колективної радіостанції БТДЮ посіли ІІ місце у змаганнях із радіозв’язку на коротких хвилях пам’яті Гусєва. На обласному турнірі з волейболу команда дівчат шостої школи, вибороли ІІ місце.


У пологовому будинку ЦМЛ народилося 8 маленьких покровчан. 98 пацієнтів пролікували у добовому стаціонарі.Протягом тижня Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2855 мешканців міста.
Працівники ЖЕО виконали загалом 303 заявки, більшість з них стосувалися каналізаційних мереж, холодного водопостачання та електромонтажних робіт. Також ремонтували під’їзди, лавочки, приводили до ладу прибудинкові території.
У міськводоканалі виконали 26 каналізаційних заявок та дві, пов’язаних з водопровідними мережами, накрили 17 каналізаційних люків.
«Добробут» активно займається весняним прибиранням територій – підстригають кущі, вирубують поросль, згрібають листя, перекопують грунт та завозять на клумби чорнозем. Продовжують звільняти проїжджу частину доріг від протиожеледового матеріалу, пішохідні зони від граншлаку, здійснюють ревізію дорожніх знаків та встановлюють ливневі решітки.
Протягом тижня у Центрі зайнятості зареєстровано 36 осіб, 18 працевлаштовано та проведено п’ять профорієнтаційних заходів.
Фахівцями Управління праці та соціального захисту населення за різними напрямками роботи здійснено прийом 449-и громадян. Обстежено матеріально-побутові умови 24-х сімей. Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення здійснено обстеження 11 суб’єктів підприємницької діяльності. На даний час субсидіями охоплено 9 638 домогосподарств міста Покров.
Прес-служба міського голови.