МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

Освіта

Заклади освіти міста працюють у звичному режимі.

Пройшли заходи присвячені Всеукраїнському дню дошкілля, Дню миру, Дню партизанської слави.

Покров приймав учасників ІІ етапу (фінал обласних змагань) Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів “Козацький гарт - 2021”. Команда СЗШ №6 виборола ІІ місце у загальному заліку.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебував 75 хворих, 19 пацієнтів знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1408 осіб, 89 - отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 187 виїздів.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 64 громадян. Прийнято 278 громадян для отримання довідок й оформлення запитів справ в інші райони в режимі карантину. Опрацьовано 55 прийнятих справ. Проведено прийом громадян у Шолоховому.

За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 40 громадян, щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО.

10 осіб взято на обслуговування в територіальний центр.

Взято участь в онлайн семінарі за темою "Оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій".

В управлінні обліковується 2836 отримувачів субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1445 домогосподарств, де користуються пільгами, 292 учасники АТО, 415 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись карантинних заходів.

Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Протягом тижня для безробітних проведено семінари з загальних питань, тренінги, вебінари, майстер-клас. Також відбувся виїзний захід для інформування роботодавців старостинського округу про послуги служби зайнятості

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали територію міста. Впорядковували квітники. Міськводоканал виконав11 заявок з водопровідних мереж. Тривають капітальні та поточні ремонти.

Прес-служба міського голови.