МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

Освіта

На минулому тижні випускники продовжували складати ЗНО. 26 одинадцятикласників взяли участь у зовнішньому незалежному оцінюванні з фізики, 48 учнів з біології.

Педагогічні працівники  проходять курси підвищення кваліфікації при ДАНО за дистанційною формою.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 62 хворих, 45 пацієнтів нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1587 осіб, 98 - отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 172 виїзди.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 106 громадян. Консультації отримали 145 осіб, які не потребують термінового вирішення питань. Через “карантинну скриньку” надійшло 64 заяви на субсидію.

Протягом тижня відвідано 20 осіб, не здатних до самообслуговування.

Надійшло і опрацьовано два повідомлення про домашнє насильство. Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі відвідано дві родини за місцем проживання.

Сформовано виплатні відомості грошової компенсації “Пакунок малюка” на 21 особу.

В управлінні обліковується 2809 отримувачів державних допомог, 1226 домогосподарств, де користуються пільгами, 290 учасників АТО, 423 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. 

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Протягом тижня для безробітних проведено через скайп-зв'язок семінари з загальних питань, вебінари та тренінги.

Працівники провели виїзний прийом для мешканців с. Шолохове з метою надання інформаціно — консультаційних послуг щодо умов, порядку реєстрації та перереєстрації безробітних та осіб, які шукають роботу, та з інших питань.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, здійснювали полив та прополювання квітників.

У міськводоканалі виконали дві заявок з водопровідних мереж, накрито один люк.

Прес-служба міського голови.