МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

Освіта 

На минулому тижні в закладах загальної середньої освіти завершувалися зимові канікули.

Продовжується консультаційна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників засобами електронного зв’язку.

 Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі ЦМЛ перебувало 60  хворих, 45 пацієнтів  нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1489 осіб, 59 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 188 виїздів.

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 87 громадян. Консультації отримали 153 особи, які не потребують термінового вирішення питань.

Опрацьовано два повідомлення щодо домашнього насильства. Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства відвідано одну родину за місцем проживання.

 В управлінні обліковується 5057 отримувачів житлових субсидій, 2809 - державних допомог, 1281  домогосподарство, де користуються пільгами, 285  учасників АТО, 421 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”. 

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста.

У міськводоканалі виконали 8 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.