Міський голова зустрівся з мешканцями Рудника й Гірника

міський голова зустрівся з мешканцями рудника й гірника. Зображення 1
Виїзний прийом тривав на базі другої школи, у зручний для жителів час. Під час відкритого спілкування говорили не тільки про наявні проблеми, окремо зупинилися на стані виконання раніше піднятих питань, обговорювали подальші перспективи розвитку селищ та міста.


Тривала конструктивна розмова, за участі керівників комунальних підприємств та соціальних установ, адже, хто, як не жителі, можуть вказати як на недопрацювання, так і позитивні зрушення. Під час діалогу можна було почути і те, й інше.
Спільними для селищ є питання перебоїв в електромережі, зовнішнього освітлення, доріг, проведення відновлювальних робіт після планових ремонтів, роботи громадського транспорту. Цікавили не тільки комунальні проблеми, говорили про роботу медичних установ, можливості розширення спектру гуртків та секцій. Інформаційне роз’яснення стосовно отримання державних допомог надали фахівці управління праці та соціального захисту населення. Як надзвичайно важливе, люди відзначили рішення міського голови щодо визначення терміну субсидії до 1 травня, тоді як у інших містах області її завершено березнем та початком квітня.
Ішли на зустріч не лише з проблемами, а й пропозиціями щодо розширення місць молодіжного дозвілля, боротьби зі стихійними сміттєзвалищами та мешканцями, які їх створюють.
Головний акцент Олександр Шаповал робив на результативності діяльності служб, взаємозв’язку з жителями. Були надані конкретні доручення керівникам, зафіксовані усі скарги людей. Окремо проаналізовано стан виконання попередніх звернень. Завершуючи зустріч, міський голова розповів про подальші перспективи розвитку міста, Рудника і Гірника, зокрема, комплексних ремонтних робіт з благоустрою території, що планується впровадити у селищах .
Прес-служба міського голови.

міський голова зустрівся з мешканцями рудника й гірника. Зображення 2