Міський голова привітав з перемогою команду дев’ятої школи, чемпіонів області зі стритболу

Сьогодні хлопці зі своїм тренером і вчителем – Олександром Воликом, приймали поздоровлення від Олександра Шаповала, який завітав до школи , аби зустрітися з командою.

Данило Зелик, Дмитро Козуб, Валерій Панаровський і Стас Захода – непереможна спільнота, що вперше у спортивній історії Покрова стала чемпіоном області зі стритболу 3 на 3. Перемозі передувала тривала наполеглива робота, систематичні тренування та безмежне бажання привезти золото рідному місту. Своєю впевненою грою хлопці не залишили жодного шансу опонентам, перегравши всіх суперників. Вони довели, що лише цілеспрямованим посміхається удача і закоханим у спорт.

Про це говорив міський голова, вітаючи команду, вручаючи медалі, відзнаки і новенькі баскетбольні м’ячи. Він бажав нових вагомих яскравих перемог.

Хлопці та їхній тренер обіцяли не зупинятися на досягнутому, обговорювали з міським головою свої майбутні плани й зазначали, що спорт – то одна з головних складових їхнього життя і шкільного теж, де плекається й розвивається баскетбол.

Прес-служба міського голови.