Благодійний марафон набирає оберти

Цього тижня під патронатом міського голови Олександра Шаповала в Покрові стартував благодійний марафон “Разом за життя”. Усі кошти, зібрані в рамках його проведення, будуть передані на лікування онкохворих дітей. Зараз допомоги особливо потребують родини Кондарюків та Андрушко. Життя 3-річного Іллі та 16-річної Ксенії багато в чому залежить від кожного з нас.

Покровчани відкрили своє серце і відгукнулися на заклик про допомогу. Не залишилися осторонь і заклади освіти. Так, в навчально-виховному комплексі № 1 та загальноосвітньому ліцеї цими днями пройшли благодійні ярмарки-продажі. Усі зібрані під час проведення гроші навчальні заклади передадуть родинам хворих дітей.

В загальноосвітній школі № 9 збір коштів проходив під час години милосердя «Добро починається з тебе» . В ході акції діти також переглянули виступ шкільної агітбригади «Позитив». Благодійний ярмарок "Серцем до серця" зібрав десятки небайдужих у Будинку творчості, заклад  організував цілу фабрику, де вихованці виготовляли поробки й сувеніри для справи милосердя. Аналогічні акції анонсовані й в інших освітніх та позашкільних закладах Покрова.

Крім того, 11-го, 12-го та 14-го з 18 до 20 години, у медіатеці СЗШ №6 проходять лекції з німецької мови, де також стоїть благодійна скринька.

Приєднався до акції міський краєзнавчий музей ім. Миколи Занудька. Тут першими до марафону долучилися члени громадської організації  ‘’Крила життя’’. Колектив музею запрошує покровчан та гостей міста завітати до них, аби придбати іграшки, книжки і навіть вишитий рушник для поповнення скарбнички на лікування Ілюші та Ксюші.

Марафон “Разом за життя” триває, і попереду ще багато акцій, які проходитимуть в різних освітніх, спортивних та культурних закладах Покрова. З їх переліком можна ознайомитися на нашому сайті.

https://pkrv.dp.gov.ua/posts/doluchajtesya-do-blagodijnogo-marafonu-na-pidtrimku-illi-kondaryuka-ta-kseniji-andrushko-3674.

Приєднуйтесь до марафону та дайте дітям шанс на життя!

Прес-служба міського голови.