МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ОПЕРАТИВНУ НАРАДУ

 

На щотижневій оперативній нараді з керівниками комунальних підприємств, установ та організацій у пріоритеті були питання безперебійного водо-, тепло- , електро- та газопостачання міста та продовження роботи з ліквідації наслідків негоди.


На ранок 25 січня зазначені комунальні послуги надаються у звичному режимі, позаштатні ситуації, що сталися на вихідні у двох освітніх закладах, були вирішені «за гарячими слідами».
Вчора, о 1 годині ночі, через збій у роботі підстанції №306 Дніпропетровськобленерго, припинилося електропостачання середньої школи № 4. На місце події одразу прибув міський голова й відповідні служби. Щоб у 18-градусний мороз не допустити розмерзання системи теплопостачання, було підключено генератор автономного живлення, наданий рятувальниками. До 11-ої години дня відновлювальні роботи було завершено. У суботу в дитячо-юнацької спортивної школи лопнула труба, спричинивши затоплення підвального приміщення. За півдня аварійну ситуацію було ліквідовано, воду відкачали.
Комунальні служби міста продовжують працювати у посиленому цілодобовому режимі, у наявності є достатня кількість посипкового матеріалу, тривають заходи з очищення доріг та тротуарів від снігового та льодового покриву. Аби робота була ще ефективнішою, міський голова розпорядився, щоб спецтехніка на вулицях міста працювала цілодобово, дав завдання активізувати роботу з боржниками за комунальні послуги. А також звернув увагу на небезпечні утворення з криги та снігу, яких через перепади температур багато з’явилося на дахах будівель, поставивши конкретні завдання перед працівниками ЖЕО.

міський голова провів оперативну нараду. Зображення 1


Про ефективність діяльності з ліквідації наслідків стихії свідчать і дані керівників медичних закладів міста. Так, з травмами, пов’язаними з падіннями, з початку січня звернулося вдвічі менше постраждалих, ніж тогоріч за подібних погодних у мов. Не спостерігається і росту захворюваності на гостру распіраторну вірусну інфекцію. За минулий тиждень зафіксовано 220 випадків ГРВІ, з них 126 – діти до 18 років. На спад іде ситуація з вітряною віспою. Розпочався третій етап щеплення проти поліомеліту.
Під час наради була заслухана інформація стосовно усіх сфер життєдіяльності міста, зазначалося, що заклади, установи та організації працюють у звичному режимі.
Триває підготовка до чергової сесії міської ради, сьогодні проходять засідання депутатських комісій. Завершуючи нараду, Олександр Шаповал нагадав про наближення 72-ї річниці визволення міста і закликав присутніх зосередитися на підготовці, щоб достойно відзначити знакову для кожного Покроввця дату – 4 лютого.
Прес-служба міського голови.