Медики Покрова долучилися до навчальної програми для лікарів та менеджерів охорони здоров'я УФСІ VII

 

 

З Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) нашу громаду пов'язує тривала співпраця, що почалася з конкурсного відбору понад два роки тому. Як результат - реалізація проєкту з покращення умов надання первинної медичної допомоги в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини № 4 та № 5. Реконструкція амбулаторій (дорослої та дитячої поліклініки) — це основний, але далеко не єдиний аспект взаємодії.

В межах проєкту розпочато реалізацію масштабної навчальної програми: «Розвиток потенціалу громад у 2022-2023 роках:

тренінги для лікарів та менеджерів охорони здоров’я».

16-19 березня відбувся перший модуль “Розвиток організаційних та управлінських навичок керівників закладів ПМД”, орієнтований на очільників закладів медичної допомоги, у роботі якого взяли участь директор ЦПМСД Олена Саламаха та директор ЦМЛ Олексій Леонтьєв.

Захід пройшов за участі керівника проєкту, Доктора правових наук, юриста з біомедичного права, доцента Зоряни Скалецької.

Протягом чотирьох днів у інтерактивному форматі керівники розвивали свої організаційні та управлінські навички.

Потужний склад тренерів та ретельно підібрана тематика дозволила учасникам знайти відповіді на низку питань, які у складних умовах сьогодення постають перед очільниками закладів.

До кінця травня на керівників закладів чекає ще два тренінги у рамках Програми «Розвиток потенціалу громад у 2022-2023 роках: тренінги для менеджерів охорони здоров’я» - очний та онлайн.

У липні-серпні навчання в межах програми має пройти для сімейних лікарів.

Прес-служба міського голови.