Маркують дорогу

маркують дорогу. Зображення 1
До завершального етапу підходить реконструкція дорожнього полотна на відрізку вулиці Центральної від Шатохіна до Героїв України.

 Останні тижні можна було спостерігати, як дорожники займалися інженерними комунікаціями, ливнівками, установлювали бордюри. Як заливали спочатку основу, а потім верхній шар асфальтного покриття.

Дійшла черга до розмітки. Її нанесення можна вважати подією, адже досі жодна міська вулиця не мала дорожньої розмітки. Крім того, за попередньої реконструкції через неправильне проектування було зміщено вісь дороги на даному відрізку. Аби привести її у відповідність до норм і правил дорожнього руху - змістили проїжджу частину північніше. З південної сторони передбачили паркувальні зони для легкових автомобілів, у тому числі для транспортних засобів людей з обмеженими можливостями. Уже нанесена розмітка двох пішохідних переходів. Маркування дороги здійснюється професійною німецькою установкою LINELAZER спеціальною дорожньою фарбою – Поліфарб.
Паралельно з цим тривають роботи з облаштування пішохідних зон вздовж цієї ділянки Центральної, а на площі ім. Сірка встановлють ліхтарі. Нового вигляду невдовзі набуде і тамтешній сквер - підготовчі роботи тривають.
Прес-служба міського голови.

маркують дорогу. Зображення 2

маркують дорогу. Зображення 3

 

маркують дорогу. Зображення 4

маркують дорогу. Зображення 5