Малювати на щастя і здоров’я

малювати на щастя і здоров’я. Зображення 1
У дитячій поліклініці центру первинної медико-санітарної допомоги маленьких пацієнтів не тільки лікують, а й пропонують поринути у світ творчості.


Колектив центру вийшов з ідеєю розташувати у приміщенні поліклініки мистецький дитячий куточок, започаткувати творчі конкурси, присвятивши перший 27-й річниці Незалежності України. Таку ініціативу підтримав міський голова Олександр Шаповал.
малювати на щастя і здоров’я. Зображення 2На радість малечі, ідею одразу втілили у життя. У лікарні з’явилися справжні мольберти, олівці, крейда – все, аби юні художники змогли виплеснути творчу енергію. Діти одразу оцінили нововведення, із захватом взяли участь у конкурсі "Я люблю Україну", наповнивши лікувальний заклад позитивними емоціями.
малювати на щастя і здоров’я. Зображення 3Прийом до педіатра перетворився на цікаву подорож без сліз, страху, з яскравими враженнями.
Насолоджувалися процесом самостійно і колективно.
Дворічний Тимур Кузнєцов з мамою Олею намалювали блакить неба на синьо-жовтому серці, семирічний Максимко веселку на щасливу долю, а восьмирічний Владик Куліш свій родинний будинок у квітах. У всіх без винятку художників на малюнках сяяло сонце, поряд були мама з татом, сестричка чи братик – їхня родина - їхня Україна.
малювати на щастя і здоров’я. Зображення 4- Прекрасна ідея, надзвичайно вдале рішення, - запевнили Олена й Андрій Куліш, - дитяча поліклініка не повинна асоціюватися тільки з хворобами й ін’єкціями, насамперед, сприйматися як місце, де допоможуть і навіть розкриють таланти.
Така арт-терапія має лікувальний ефект, про що зазначають медики, наголошуючи на позитивному впливі художньої творчості.
Тепер малеча може не тільки малювати, а й вигравати призи. Малюнки із фото автора будуть опубліковані на сторінці Центру у фейсбук. На художника, який набере 27 лайків чекає приз, а на володаря найбільшої кількості – супер-приз.
Конкурс триває до 23 серпня, тож містян запрошують до участі, надсилати світлини на viber+380939978364. І – малювати!
Прес-служба міського голови.

малювати на щастя і здоров’я. Зображення 5

малювати на щастя і здоров’я. Зображення 6