Літо яскравих подій та подарунків

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 1
Саме таким воно запам’ятається покровчанам, які проводять теплі дні у колі рідних та друзів, обираючи місцем відпочинку центральний парк. Цими вихідними він знову вражав та захоплював новим парковим декором, неперевершеним топіарним ведмедем та пінною дискотекою для малечі.

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 2Два роки тому проект реконструкції парку, ініційований міським головою Олександром Шаповалом, підтримала та допомогла реалізувати обласна державна адміністрація, давши народження місцю, яке сьогодні є центром відпочинку Покрова. За ці два роки парк пройшов справжню еволюцію і продовжує змінюватись. Цього тижня в ньому з’явилися тендітні скульптури, оселився топіарний ведмідь. Подією, що подарувала море вражень та емоцій, стала дитяча пінна дискотека.

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 3
Дорослі назвали її справжнім релаксом, а діти додали, що це свято, яке дарує сонячний літній настрій. І, що важливо, така розвага є безпечною, для піни використовуються спеціальні матеріали, вона гіпоалергенна. Весела дискотека зібрала десятки дітей, котрі виплескували свої враження радістю й веселим сміхом.

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 4
У той час, коли одні насолоджувалися білопінною розвагою, інші віддавали перевагу музичному фонтану, відпочивали з аніматорами у альтанці та знайомилися із зеленим ведмедем.
Нова паркова фігура одразу припала до душі відвідувачам, особливо дітворі. Арт-об’єкт розмістили на одній із центральних галявин, зелений ведмідь гармонійно вписався у смарагдовий ландшафт парку, за розмірами він відповідає справжньому, що захоплює дітвору.

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 5Символічно, що розташовано фігуру у місці колишньої галявини казок, яку було знищена десятиліття тому, збереглася лише кам’яна черепаха, тепер галявина оживає.
Живе й центральний парк, де комфортно й затишно покровчанам, незалежно від віку, про це говорять люди, підкреслюючи, що після років забуття він знову став центральним та улюбленим.
Прес-служба міського голови.

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 6

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 7

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 8

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 9

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 10

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 11

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 12

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 13

літо яскравих подій та подарунків. Зображення 14