Легкоатлетична естафета. Перемозі присвячується

Шістдесят три роки Покров плекає традицію проведення легкоатлетичної естафети у День Перемоги над нацизмом.

Незважаючи на погоду, цьогорічні змагання об'єднали у спортивній боротьбі найсильніших легкоатлетів міста та зібрали численних вболівальників. Естафета пам'яті проходила на приз міського голови Олександра Шаповала та газети “За марганець”.

З побажаннями спортивних перемог та чистого мирного неба, спортсмени стали на старт. Першими традиційно бігли учні загальноосвітніх та професійного закладів. У супроводі правоохоронців та медиків, естафетну паличку школярі пронесли від площі Гірників символічним колом вулицями Середи, Торгова, Героїв України та Центральною. Найшвидше дистанцію здолала команда СЗШ №9, другими прибігли спортсмени СЗШ №6, третіми представники НВК №2.

Переможці отримали набір спортивних м'ячів від міського голови, і всі призери — грамоти.

Тим же маршрутом, розділеним на 10 етапів загальною відстанню майже 3 км, стартували команди підрозділів гірничо-збагачувального комбінату. Першим до фінішу дійшли легкоатлети від Чкалівської збагачувальної фабрики. Призерів було відзначено від профспілкового комітету комбінату.

Свої перемоги учасники присвятили подвигам земляків та усім героям Другої світової.

9 травня природа оплакувала наших визволителів, сіявши цілий день дощем. Організатори скоротили програму загальноміських заходів, серед учасників яких були діти.

Прес-служба міського голови.